Kakšne vsebine boste našli na prenovljeni spletni strani TEOZOFIJA V SLOVENIJI

Prenovljena spletna stran TEOZOFIJA V SLOVENIJI je poslej namenjena pretežno slovenskim obiskovalcem, ker naj bi v končni obliki zaobjela in zaokrožila vse tiste vsebine, ki jih je urednik spletne strani uspel doslej zbrati in obdelati za predstavitev slovenski javnosti. Je pa stara, dvojezična spletna stran TEOZOFIJA V SLOVENIJI še vedno dostopna na spletu, saj je arhivirana na portalu digitalne knjižnice NUK, tako da obiskovalci še vedno lahko dostopajo do njenih priljubljenih vsebin preko naslednje povezave: ARHIV. Posebne povezave na spletni strani pa omogočajo tudi neposreden dostop do arhiva REVIJE THEOSOPHIA, teozofskih PRIPOVEDK itd.

 

 

Prenovljena spletna stran se bo bolj podrobno posvetila osvetlitvi samega pojma teozofija in predstavitvi vseh raznoterih ezoteričnih tradicij, ki so povezane s tem pojmom, in ne zgolj sodobne teozofije, ki jo povezujemo z nastankom Teozofskega društva leta 1875 v New Yorku, v Združenih Državah Amerike – KAJ JE TEOZOFIJA?

Nadalje bo spletna stran postopoma razkrivala tudi zgodovino sodobnega teozofskega gibanja, tako v svetu – ZGODOVINA GIBANJA, kakor tudi na Slovenskem – ZGODOVINA GIBANJA NA SLOVENSKEM.

Za obiskovalce, ki želijo imeti pregled nad spletnimi vsebinami, ki se nanašajo na teozofijo, je na voljo prenovljena stran POVEZAVE, ki omogoča hiter dostop do spletnih strani teozofskih organizacij in drugih spletnih strani s teozofsko vsebino.

Novost na spletni strani TEOZOFIJA V SLOVENIJI pa gotovo predstavljajo strani, na katerih boste našli številne elektronske knjige s teozofsko vsebino. Te so razdeljene v več kategorij, in sicer: TEOZOFIJA, TEOZOFI IN TEOZOFSKO DRUŠTVO, HELENA PETROVNA BLAVATSKY, MABEL COLLINS, ANNIE BESANT IN CHARLES WEBSTER LEADBEATER, IZBORI ČLANKOV in DRUGI TEOZOFSKI AVTORJI. Strani ali elektronske knjige so opremljene tudi z biografijami in bibliografijami avtorjev, pa tudi s povezavami na spletne strani ali knjige, ki dopolnjujejo vpogled.

Vse knjige so, tako kot ostale vsebina na spletni strani, prosto dostopne, saj je urednikov glavni namen, da omogoči prost dostop do teozofskih vsebin vsakomur, ki si to želi. Vendar pa so bile v prevajanje knjig in urejanje vsebin na spletni strani vložene brezštevilne ure in sredstva, tako da bo urednik hvaležen za vsako donacijo, s katero boste podprli nadaljnje delovanje spletne strani TEOZOFIJA V SLOVENIJI in zbiranje ter oblikovanje njenih vsebin. Gumb za donacije je prisoten ob vsaki elektronski knjigi.

Ne nazadnje je na spletni strani prisoten tudi obrazec za KONTAKT, preko katerega lahko stopite v stik z urednikom, če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z vsebinami na spletni strani TEOZOFIJA V SLOVENIJI.

Želim vam prijetno brskanje po spletni strani in uspešno preučevanje njenih vsebin.

Anton Rozman

Sledite nam na naši FACEBOK strani.

Dodaj odgovor

Dodaj odgovor

Z uporabo te strani se strinjate z namestitvijo piškotkov, kot je opisano v naši Politiki zasebnosti.